Skip to content Skip to footer

For digital suverænitet og gennemsigtighed i skyen

Udgivet af: Secunet

Delt brug af infrastruktur sparer ikke kun ressourcer, men gør det også muligt for virksomheder at skubbe videre med digitalisering med begrænset teknisk ekspertise og lidt indsats. Sikkerhed, pålidelighed og gennemsigtighed er dog vigtig for at forhindre, at dette fører til digital afhængighed. SECUSTACK® gør det muligt for virksomheder at bevare fuld kontrol over deres forarbejdede og lagrede data. Secustack® er et sky -operativsystem, der muliggør enkel og sikker levering af ressourcer til drift af skyapplikationer ved at fungere som en 'infrastruktur som en service' (IaaS).
Download nu for at læse om fordele såsom:

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Secunet kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Secunetwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Længde: 12 sider

Flere ressourcer fra Secunet