Skip to content Skip to footer

Betydningen af ​​netværkstidens synkronisering for virksomhedsnetværk

Udgivet af: Microchip

Mange organisationer får 'fritid fra internettet', som, selvom de er frie, udgør alvorlige risici med hensyn til tidsnøjagtighed, pålidelighed og netværkssikkerhed. Lær hurtigt om de mange områder i virksomhedsnetværket, der er afhængige af nøjagtig, sikker og pålidelig tid.
Dit netværk af arbejdsstationer og servere, hver med sit eget ur, er aktivt tidsstemplingsfiler, e -mails, transaktioner og så videre. På samme tid registrerer dine serverlogfiler enhver type transaktion, hvis oplysningerne er nødvendige for revision eller kriminalteknisk analyse.
Lær om de mange områder i virksomhedsnetværket, der er afhængige af disse tidsstempler til at fungere korrekt, og hvordan en dedikeret netværkstidserver, måske endda med et billigt atomur, leverer den nøjagtige, pålidelige og sikre tidssynkronisering, der er nødvendig.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Microchip kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Microchipwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 3 sider

Flere ressourcer fra Microchip