Skip to content Skip to footer

Adaptiv multifaktor-godkendelse

Udgivet af: Okta

Denne hvidbog giver en oversigt over Okta-adaptiv multifaktor-godkendelse (MFA). For sikkerhedsbevidste organisationer, der ønsker at beskytte applikationer og data, er Okta Adaptive MFA en omfattende, men enkel stærk godkendelsesløsning, der giver politikdrevet kontekstuel adgangsstyring, understøtter et bredt sæt moderne faktorer, udnytter big data -indsigt over tusinder af virksomheder og integreres med De applikationer og VPNS -organisationer har brug for. Med OKTA -adaptive MFA -organisationer kan du have sikkerhed i virksomhedskvalitet med en god brugeroplevelse.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Okta kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Oktawebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 7 sider

Flere ressourcer fra Okta