Skip to content Skip to footer

CMMC Compliance Guide

Udgivet af: Connectwise

Den 1. januar 2020 frigav det amerikanske forsvarsministerium (DOD) sine krav til cybersikkerhed modenhedsmodelcertificering (CMMC). Disse nye standarder påvirker virksomheder i Defense Industrial Base (DIB) forsyningskæde, der beskytter fortroligheden af ​​føderal kontraktinformation (FCI) og kontrollerede uklassificeret information (CUI).
Med CMMC er der mange overholdelsesstandarder, du bliver nødt til at opfylde for at holde meget følsomme oplysninger ude af de forkerte hænder. I vores CMMC -overholdelsesvejledning opdager du:

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Connectwise kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Connectwisewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Længde: 10 sider

Flere ressourcer fra Connectwise