Skip to content Skip to footer

DDoS i tidspunktet for Covid-19

Udgivet af: Imperva

Covid-19 har forårsaget stor forstyrrelse af erhvervslivet på verdensplan, hvilket skaber den perfekte storm for cyberkriminelle. Organisationer over hele verden er blevet tvunget til at dreje og tilpasse sig en ny måde at arbejde på for at forblive operationelle, mens millioner af mennesker har skiftet til fjernarbejde og beskyttelse på plads.
Pandemien har også fremskyndet digital transformation med den enorme stigning i internetbrug til arbejde, detailhandel, rekreation og uddannelse, der driver en stigning i online trafik. Og selvom Internettet har været et sikkerhedsnet i disse hidtil uset tider, giver denne stigning i online trafik nye muligheder for cyberangreb.
Denne seneste rapport giver en kort indsigt i tendenser og ændringer i DDoS-angreb under Covid-19, som det hidtil observeres af Imperva Threat Research Team.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Imperva kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Impervawebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 11 sider

Flere ressourcer fra Imperva