Skip to content Skip to footer

Ryst kassen: Sådan får du krypteret trafikindsigt uden dekryptering.

Udgivet af: Corelight

De mest avancerede sikkerhedsteams er afhængige af netværkstrafik som en grundlæggende datakilde, jorden sandhed for sikkerhedsundersøgelser, men kryptering har gjort visse aspekter af denne sandhed stadig vanskeligere at få.
At dekryptere trafikken synes at være den åbenlyse løsning, men i mange tilfælde er det ikke en optimal eller endda teknisk mulig modforanstaltning. Dekryptering kan være omkostningsforbudende i skala, overtræde privatlivspolitikker eller love eller uacceptabelt forringe netværksydelse.
I tilfælde, hvor organisationer ikke kan dekryptere trafik på grund af omkostninger, ydeevne, fortrolighedsbestemmelser eller tekniske begrænsninger, er open source Zeek det bedste værktøj til at udlede indsigt fra krypteret trafik. Mens kryptering skjuler nyttelast, skjuler det ikke slutpunkterne eller tidspunktet for en kommunikation, eller det faktum, at en samtale fandt sted, eller ikke fandt sted.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Corelight kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Corelightwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 5 sider

Flere ressourcer fra Corelight