Skip to content Skip to footer

Repel Ransomware -angreb med Fortinet Proactive, Reactive og Managed Services

Udgivet af: Fortinet

Dagens organisationer ændrer sig hurtigt for at imødekomme tidens behov, herunder software-as-a-service (SaaS) apps og cloud-adoption, eksterne brugere, øgede forretningssamarbejdsværktøjer, nye erhvervelser og medarbejder- og sikkerhedspersonale ændringer. Ændring er konstant, hvad enten det er digital transformation eller pandemisk tilpasning i virksomheden. På samme tid fortsætter Ransomware med at udvikle sig og forbliver så gennemgribende som nogensinde. Med regelmæssige ændringer i taktik, teknikker og procedurer (TTP'er) skal sikkerhedsteam og den bredere organisation være opmærksom på rekognoseringsfase-taktikker til tidlige fodfæste og i sidste ende ransomware.
Heldigvis leverer Fortinet proaktive, reaktive og styrede tjenester, der hjælper virksomheder med at registrere, forhindre og reagere på ransomware -angreb. Vores ekspertteam arbejder med sikkerhedsledere, arkitekter og andre teammedlemmer for at forberede hændelsesplaner, udøve deres teams, styre slutpunktdetektion og respons (EDR) og Fortinet Security -stof og svare på hændelser. Med denne mangfoldighed af tjenester til at forberede, vedligeholde og reagere, kan vi øge virksomhedens sikkerhedsteam og hjælpe sikkerhedsledere med at vurdere og forbedre deres beredskabstilstand for sådanne angreb.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Fortinet kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Fortinetwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 3 sider

Flere ressourcer fra Fortinet