Skip to content Skip to footer

Hvor du har brug for tillid, har du brug for PKI

Udgivet af: Digicert

På en regnfuld sommerdag i 2013 stoppede et lille, float-udstyret fly, mens han flyvede lavt over bjergene i nærheden af ​​Petersborg, Alaska. Der var seks passagerer ombord, på vej mod en sightseeing-turné i Leconte Glacier. Mens han forsøgte en stigning gennem passet ved Horn Cliffs, lavede piloten en forkert beregning, mistede kontrollen over håndværket, og flyet spundet, før han kastede sig ved jorden og smadrede gennem den gigantiske stedsegrønne nedenfor.
Skadet og strandet i stejl terræn kunne passagererne, der overlevede faldet, ikke håbe på at komme af bjerget uden hjælp. Natten var kun få timer væk, og selv i juni ville mørke i Alaska betyde frysningstemperaturer på et sted uden cellesignaler eller veje. Kun et antennes redningsteam ville være i stand til at få alle ud af vraget og tage dem tilbage i sikkerhed.
PKI er tillid til at sikre alt fra bunden af ​​havet til kanten af ​​rummet.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Digicert kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Digicertwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 32 sider

Flere ressourcer fra Digicert