Skip to content Skip to footer

API'er til dummies

Udgivet af: IT Corporate

API'er er et varmt emne, der drøftes energisk af forretningsfolk, IT -ledere og udviklere.
Det meste af spændingen i det offentlige rum handler om åbne offentlige API'er. I en vis grad er det ikke at have et offentligt API i dag som ikke at have et websted i slutningen af ​​1990'erne. Alligevel for mange virksomheder er offentlige API'er virkelig det mindste af deres forretningsmæssige bekymringer. Mere vigtige bekymringer inkluderer opbygning af omni-kanalløsninger, innovation hurtigere end konkurrencen, at blive en mobil virksomhed eller operere i et hybrid skymiljø.
Moderne forretningsøkosystemer er nødt til at overveje deres tilgang til innovation og integration.
Denne bog er din guide til at anvende API'ernes magt til forretningsudfordringer, der spænder fra at ændre forretningsmodeller til at omfavne en verden af ​​enheder og sensorer. At opleve kraften i API'er involverer meget mere end blot dataindtægter.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du IT Corporate kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. IT Corporatewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 51 sider

Flere ressourcer fra IT Corporate