Skip to content Skip to footer

Kan cloud e -mail -sikkerhedstilskud (CESS) virkelig løse dit e -mail -problem?

Udgivet af: Mimecast

Virksomhedsafhængighed af e -mail fortsætter med at vokse sammen med stigningen i produktivitetsplatforme og trusler såsom forretningsmæssig e -mail -kompromis. Cloud e-mail-sikkerhedstilskud (CESS), også kendt som Cloud-indfødte API-aktiverede e-mail-sikkerhed (CAPES), er en type Supplerende sikkerhedsværktøj, der er fremkommet for at tilslutte trusler og andre huller i Microsoft 365. Men Cess/Capes Startups Krav, at deres systemer gør omfattende sikkerhedsplatforme såsom sikre e -mail -gateways overflødige. Disse påstande bør undersøges grundigt for at bestemme effektiviteten til styring af virksomhedsrisikoen, der stilles via e -mail uden at forstyrre e -mail -produktiviteten.
Download whitepaper for at lære, hvad deres iboende sikkerhedsudfordringer er.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Mimecast kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Mimecastwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 12 sider

Flere ressourcer fra Mimecast