Skip to content Skip to footer

At give medicinske producenter mulighed for at blive ledere

På grund af stigende teknologi og produktkompleksitet, lovgivningsmæssige krav og forsyningskædeproblemer, kan det medicinske enhedsrum være en udfordrende industri for producenterne at navigere. Covid-19 forstyrrede industrien yderligere, men banede en måde for et digitalt samfund på.

I dag betyder konkurrence i denne branche, at producenter har brug for det rigtige digitale produktionsfundament for at imødekomme voksende krav. Et produktionsstyringssystem (MODICTURINGS Management (MOM) er en del af Digital Foundation, der kan forbedre kvaliteten og reducere omkostningerne, når det kommer til at udvikle et medicinsk udstyr.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Siemens Digital Industries Software kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Siemens Digital Industries Softwarewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Længde: 24 sider

Flere ressourcer fra Siemens Digital Industries Software