Skip to content Skip to footer

IDC -undersøgelse: Hvorfor strategisk automatisering giver driftsteams og virksomheden mulighed for at trives

Udgivet af: ServiceNow

Det siger sig selv, at automatiseringen avler effektivitet og omkostningsreduktioner. Men hvad der er mindre kendt, er, hvordan automatisering giver medarbejderne mulighed for at få mere jobtilfredshed og leverer andre konkrete forretningsfordele for organisationer. I ny forskning spurgte IDC driftsteams om fordelene ved automatiseringsteknologier - at de oplever nu eller forventer i fremtiden. Undersøgelsen udforsker automatisering i disse områder:
Gennem resultaterne i denne e -bog opdager du den ekstraordinære effekt af automatisering på disse ansatte og deres organisationer - og ulemperne ved ringe eller ingen automatisering. IDC giver også henstillinger til driftsledere om både medarbejderengagement og forretningsresultater, der er knyttet til automatisering. Få denne indsigt i dag for at få ben op på konkurrencen og hjælpe med at tage din virksomhed til det næste niveau.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du ServiceNow kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. ServiceNowwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 15 sider

Flere ressourcer fra ServiceNow