Skip to content Skip to footer

Moderne opbevaring Svaret på multicloud -kompleksitet

Uanset hvad det hedder, eller hvordan det beskrives, er det et alvorligt problem, der kun bliver værre. Som næsten ethvert it -team vil attestere, er de dage, hvor data, der kun levede onprem, længe væk og kommer aldrig tilbage. I stedet vedtager langt de fleste organisationer en dataspredende 'multicloud' tilgang.
Strategien giver perfekt mening: kørsel af applikationer og lagring af data i forskellige skyer giver organisationer mulighed for at operere med færre it -ressourcer. Du kan vælge og vælge de skyer, du vil bruge - offentlig, privat eller en blanding af begge dele - baseret på, hvad hver enkelt har at tilbyde til din virksomhed.
Lær mere om Dell Technologies Solutions drevet af Intel®

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Dell Technologies and Intel kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Dell Technologies and Intelwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 13 sider

Flere ressourcer fra Dell Technologies and Intel