Skip to content Skip to footer

Moderniser din serverinfrastruktur til hastighed og sikkerhed

Hver virksomhed er nu en digital forretning, uanset industri. For at levere forretningsløfte skal Iando -ledere fokusere på platforme og praksis, der giver medarbejderne mulighed for at give kunderne mulighed for. Hastigheden af ​​infrastrukturtjenester og effektivitet er kun to af de underliggende kritiske evner til succes. Efterhånden som virksomheder udvikler sig, skal de i stigende grad stole på infrastrukturautomation for at levere sådanne muligheder, der kræves af dem.
Samtidig, da virksomheder risikerer at øge sikkerhedsangreb, skal de manuelle tilgange til styring af sikkerhedstrusler ikke skaleres. Med stigende angrebsoverflader skal virksomheder sigte mod automatiserede måder at styre alle faser i infrastrukturens sikkerhedslivscyklus.
Dell Technologies bestilte Forrester Consulting for at bestemme, hvad der driver infrastrukturopgraderinger. Forrester gennemførte en online undersøgelse med 613 IT -fagfolk på managerniveau og højere i virksomhedsorganisationer i Nordamerika, Europa og Asien for at udforske dette emne.
Lær mere om Dell Technologies Solutions drevet af Intel®.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Dell Technologies and Intel kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Dell Technologies and Intelwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 14 sider

Flere ressourcer fra Dell Technologies and Intel