Skip to content Skip to footer

EMA -rapport: Tilgængelighed og købsmuligheder på det nye SASE -marked

Udgivet af: Cloudflare

Cloudflare en gennemgået som en førende udbyder af Secure Access Service Edge
Gartners Secure Access Service Edge (SASE) arkitekturmodel, der først blev offentliggjort i 2019, forudsagde en fremtidig vision for, hvordan det og netværksfunktioner ville konvergere, og blandede forskellige teknologier sammen for sikkert at forbinde brugere, kontorer og datacentre til virksomhedsressourcer.
To år senere, accelereret af Covid-19-pandemien, begynder virksomheder at planlægge deres SASE-implementeringer, men vejen til fuld adoption er lang og teknisk udfordrende. Tilføjelse til udfordringen er sælgerlandskabet støjende og vanskeligt at navigere.
Hvordan skal det og netværksledere planlægge deres vej til SASE -vedtagelse? Og hvordan vil de vide, hvilke leverandører der giver dem den optimale sikkerhed, support og netværk at implementere på?
Denne forskningsrapport fra Enterprise Management Associates (EMA) giver en praktisk guide til den og netværksfolk, der søger at forstå SASE og de udbydere, der er længst ved at gøre det til en realitet.
Tilmeld dig for at downloade det nu, så lærer du:

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Cloudflare kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Cloudflarewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 33 sider

Flere ressourcer fra Cloudflare